Υποτροφίες: Προπτυχιακά
Επιλέξτε Ίδρυμα: ΙΕΚ Δέλτα

Τέσσερις (4) Υποτροφίες επιλογής του Υποψηφίου

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ λειτουργεί συνεχώς από το 1971 στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης προσφέροντας σπουδές Μεταδευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Κατάρτισης, επιπέδου 5.
Οι απόφοιτοι αποκτούν Κρατικό Δίπλωμα από το Υπουργείο Παιδείας, αναγνωρισμένο σε Ελλάδα και Ευρωπαϊκή Ένωση, που εξασφαλίζει επαγγελματικά δικαιώματα, ανάλογα με την ειδικότητα.

Με δύο υπερσύγχρονα campus στο κέντρο της Αθήνας (Ιπποκράτους 22) και στο Περιστέρι (Λ. Θηβών 197), με προηγμένο εξοπλισμό, λειτουργική σχεδίαση και θεματικές αίθουσες διδασκαλίας, αναπτύσσει ένα μοναδικό περιβάλλον εκπαίδευσης για κάθε καταρτιζόμενο. Με ένα ειδικά μελετημένο πρόγραμμα σπουδών, που χωρίζεται σε 5 Τομείς Σπουδών, προσφέρει 53 ειδικότητες για να καλύψουν την ανάγκη κάθε υποψήφιου σπουδαστή:

Έχοντας πάντα ως μέγιστο κριτήριο την ποιότητα της παρεχόμενης γνώσης και τις δυνατότητες επαγγελματικής αποκατάστασης, όραμά του είναι να αποτελεί τον πιο σύγχρονο και καινοτόμο όμιλο εκπαιδευτηρίων στην Αττική, που προετοιμάζει τους επαγγελματίες του μέλλοντος και συμβάλλει στην αλλαγή μέσω της εκπαίδευσης. Ο συνδυασμός του σχεδόν μισού αιώνα εμπειρίας και της συνεχούς εξέλιξης και επαφής με τις νέες τάσεις και τεχνολογίες, καθώς και το εξειδικευμένο και δεσμευμένο προσωπικό, καθιστούν το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ το ιδανικό σημείο εκκίνησης όχι μόνο των σπουδών σου, αλλά και της πραγματοποίησης των στόχων σου. Όλα αυτά που φαντάζεσαι, γίνονται πράξη!

Διάρκεια σπουδών: 2 χρόνια

Πληροφορίες – Εγγραφές:

Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ: Ιπποκράτους 22 & Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210.82.25.983

Ιστοσελίδα: https://iekdelta.gr/

Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων: Έληξε

Προκειμένου να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για την παραπάνω υποτροφία, παρακαλώ όπως συμπληρώσετε την αίτηση του προγράμματος «Σπουδάζω με Υποτροφία» πατώντας εδώ.